Pressemeddelelse om nye betingelser fra 1. januar 2017. Eksisterende forsikringer vil overgå til de nye betingelser ved forfald fra 1. april 2017 og frem til 31. marts 2018

10. januar 2017

Nye Pantaenius Yacht Betingelser (PYB) med flere fordele i dækningen 

  • 1. januar 2017,  Pantaenius indfører nye All Risk betingelser for alle vores     forsikringsprodukter, Pantaenius Yacht Betingelser (PYB).
  • Nye fordele er tilføjet til kasko-, ansvar- og ulykkesforsikringerne og et nyt generelt afsnit vil gælde for alle produkter for at sikre optimal transparens og kundevenlighed.
  • De nye PYB All Risk betingelser er Pantaenius' måde at forny sine allerede kendte standarder, som Europas førende, på bådforsikringer. I de nye betingelser indgår også en ordliste i PYB som definerer alle relevante terminologier, hvilket giver maksimal gennemsigtighed for kunderne. 

Kendt tryghed med nye fordele

Pantaenius, Europas førende leverandør af forsikringsløsninger til både, indfører fra januar 2017 et nyt sæt betingelser, Pantaenius Yacht Betingelser (PYB). Ud over nogle nye økonomiske fordele, herunder dækning for overnatning og returrejse omkostninger op til maksimalt DKK 40.000, indeholder PYB den kendte tryghed, men nu som All Risk dækning med nogle få klart definerede undtagelser.

Mens mange af de forsikringsløsninger, som er til rådighed på markedet, helt ekskluderer dækning for tab, som følge af mangelfuld vedligeholdelse, normalt slid og alder, udfylder de nye PYB betingelser disse huller. Samtidig bevarer de alle Pantaenius' kendte fordele, såsom den fast aftalte sum, ingen fradrag for alder og "nyt for gammelt". Kunderne vil selvfølgelig fortsat kunne drage fordel af den kendte skadeshåndtering, som altid har været håndteret af Pantaenius’ egne medarbejdere. Kunderne vil stadig have adgang til det omfattende netværk af mere end 35.000 kontakter verden over og således modtage øjeblikkelig hjælp, når de har en skadessituation. 

Bedre overblik for kunderne

For at forbedre overblikket for kunderne har Pantaenius samlet alle fælles punkter og bestemmeler for alle produkter i et fælles afsnit. For at forbedre forståelsen af de nye betingelser, er de blevet udvidet med et afsnit med ordforklaringer. Dette nye afsnit er tilføjet for at fremme forståelsen samt øge gennemsigtigheden mest muligt.

Gert Toft, administrerende direktør for Pantaenius A/S siger: "Ved udarbejdelsen af vores nye Pantaenius Yacht Betingelser (PYB) har vi primært fokuseret på at skabe en klar ramme uden hvis'er og men'er. Vores hensigt er at tilbyde en omfattende dækning og undgå gråzoner, som kan tolkes til ugunst for kunden.  Jeg er sikker på, at vi kan være stolte af resultatet. Harald Baum (grundlægger af Pantaenius Yachtversicherungen) revolutionerede i 70’erne branchen med sit forsikringskoncept, som vi har brugt stort set uændret siden. Ved at udarbejde vores nye betingelser har vi nu fortsat den arv på en måde, der er i overensstemmelse med vores tid. Pantaenius sætter igen nye mål for sine kvalitetsstandarder. "