Pantaenius Gruppen

Pantaenius har formidlet forsikringer siden 1899. Internationale eksperter inden for Pantaenius Gruppen har specialiseret sig på tre områder inden for forsikring:


Erhvervsforsikringer (Kun for Tyskland)

Pantaenius Corporate InsurancePantaenius Versicherungsmakler GmbH (Pantaenius Insurance Broker GmbH) er en ekstern mægler i forsikringsporteføljer inden for handel, industri og erhverv, i Tyskland. Pantaenius har fokus på de fremtidige globale krav i et samarbejde med Wells Fargo Global Broker Network.

 

Lystfartøjsforsikring

Pantaenius GmbH & Co KG

Pantaenius GmbH har eksisteret siden 1977. Med afdelinger i England,  Middelhavet,  Skandinavien, Østrig, Amerika og Australien er Pantaenius førende inden for lystfartøjsforsikringer.

 

Online lystfartøjsforsikring (Ikke tilgængelig I Danmark)

Yachting 24 Slutteligt tilbyder Yachting 24 totale  forsikrings-løsninger på internettet i landene Tyskland, England, Irland, Holland og Østrig. Alt dette betyder, at Pantaenius kan tilbyde de rigtige salgskanaler til enhver kundes behov.


Service, kompetence, dygtighed, personlig rådgivning og kundeorienteret skadesbehandling er til stadighed firmaets  varemærke. Ske, hvad der vil!